skip to content »

freeautotest.ru

My wireless connection says validating identity

my wireless connection says validating identity-48

Uncheck Varify the server’s identity by validating the certificate, then click the Configure button. Make sure the Automatically use my Windows logon name and password (and domain if any) checkbox is unchecked. Check Specify Authentication mode and choose User Authentication.

my wireless connection says validating identity-12my wireless connection says validating identity-50

You can try stepping up encryption to wpa/tkip, wpa-psk/aes, wpa-psk/tkip however the settings must be the same on both your router and your card.i am using lenevo 20079 intel celeron 2gb ram with windows xp sp2 with atheros AR9285 wireless adapter.i never had this problem earlier but now suddenly this issue arises.I had TKIP and AES as options there, but cipher type is AES on the router, so I chose that.(I tried TKIP later, when this didn't work, with the same results as described below.) So I set it to WPA-PSK / AES and entered my security key.Found this; "Try the following: First, click on the wireless icon in your taskbar and under Related Tasks, choose Change advanced settings. I just use a disc slip-streamed with a computers drivers. But if neither wired nor wireless works them you may have to bite the bullet.

Now click on the Wireless Networks tab and select the network in the list at the bottom. For Windows XP you do not need to boot from a USB drive. I have worked long hours on problems like this which only resulted in a System Reload to solve it.

I'm trying to set it up using Windows as opposed to the proprietary Rosewill software -- the Rosewill software is a little over my head.

It can find the network fine, but when I try to connect, I don't get the password prompt -- it moves straight to "validating identity," scans, and then says "Windows was not able to find a certificate to log you on to the wireless network Foo." The maddening thing is that the card was working fine a week ago, in the same box, using the same OS.

I pulled everything out, swapped out the motherboard, and reinstalled Windows on a freshly wiped hard drive, and now I can't get it up and running again. I've taken several runs at it, including attempting to manually change the settings for the network to include WPA-PSK and AES and the password, and I'm a bit worried that I've totally boned everything.

My router settings: ipconfig/all results from the XP box: Again, this card a week ago.

It's mixed letters and numbers, 32 characters long. Still "waiting for reply" in the main screen, and "cannot find certificate" on the pop-up.